Receptek Levesek Alma mártás
Hozzávalók
1 kk cukor
2 dkg vaj
4 darab alma
1 dl tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet szegfűszeg
1 dl fehérbor
Leírás
A vajon megpirítom-olvasztom a cukrot, rárakom a gerezdekre vágott almát. Fűszerezem, felöntöm a borral és lefedve puhára párolom, rövid idő alatt. Nem kell pépesnek lennie. Ha sült mellé készítem, rászűröm a hús szaftját, így tálalom a főfogás mellé.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4