Receptek Desszertek Sütés nélküli Alkoholos csokoládé
Hozzávalók
50 g cukor
30 g vaj
4 darab tojás sárgája
250 g étcsokoládé (minőségi)
1 kanál rum (esetleg konyak)
Leírás
A csokoládét, vízgőz felett felolvasztom. A tűzről levéve, hozzáadom a vajat és jól elkeverem. Félre teszem hűlni. A tojás sárgákat és a rumot hozzáadom, a vajjal elkevert csokoládéhoz, majd a cukorral együtt, jól elkeverem. A krémet szép poharakba, vagy salátás tálkákba töltöm. Hűtőszekrényben pihentetem, minimum 3-4 órán át, a fogyasztás előtt. Tejszínhabbal tálalom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4