Receptek Levesek Alföldi zöldségleves

Hozzávalók

1 kanál finomliszt

1 dl tejföl

15 dkg burgonya

2 darab zsemle

½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

20 dkg sárgarépa

2 darab tojás sárgája

1 kanál rizs

1 csokor petrezselyemzöld

1 l húsleves (marha)

10 dkg zeller

15 dkg fehérrépa

10 dkg karalábé

Leírás

A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, kisebb kockákra vagy karikára vágjuk, és az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a megmosott rizst, meg a finomra aprított petrezselyemzöldjét, majd sóval, őrölt borssal ízesítjük. Felöntjük a húslevessel, azután az egészet puhára főzzük. A levest a tejfölben elkevert liszttel és tojássárgájával sűrítjük, pirított zsemlekocka betéttel tálaljuk. Nagyon finom leves és aránylag kalóriaszegény.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4