Receptek Levesek Alföldi betyárleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 dkg liszt

2 dl tejföl

15 dkg vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

20 dkg gomba

1 kk pirospaprika

15 dkg szalonna

60 dkg marhahús (marhalábszár)

20 dkg kolbász (füstölt)

Leírás

A szalonnát kockára vágjuk és megpirítjuk. A hagymát is rátesszük, majd az apró kockára vágott húst is. Sózzuk, borsozzuk, egy evőkanál pirospaprikával meghintjük és annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje. Amikor a hús már félig puha, beletesszük a felszeletelt gombát, a füstölt kolbászt, karikákra vágva és tovább főzzük, 15-20 percig. Habarást készítünk a tejfelből, lisztből és a levesbe ötjük. Az apróra vágott petrezselymet is rászórjuk és felforraljuk. 5 percig még főzzük és tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4