Receptek Főételek Húsos ételek Albert kekszes sütemény
Hozzávalók
½ dl főtt kávé (erős feketekávé)
4 dl tej
25 dkg vaj
2 kanál kakaó
20 dkg porcukor
2 csomag puding (csokoládés)
2 rúd Albert keksz (egy kicsi és egy nagy is elég)
Leírás
A tejben a pudingot megfőzzük - nagyon sűrű lesz, lassan, majd utána kevergetjük kihűlésig. A vajat a porcukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a kakaóport, pudingot, kávét. Egy-két órára hűtőbe tesszük, majd egy nagy tálcán/vágódeszkán, vízszintesen kekszet és krémet vastagon, felváltva téve, két rudat csinálunk. A krém kb. egynegyedével pedig, bevonjuk a rudakat. Ezen a ponton lehet díszíteni, csoki- vagy kókuszreszelékkel, kakaóporral, durvára vágott dióval, vagy kreativitásunktól függően mással. Éjszakára hűtőbe tesszük, utána átlósan szeleteljük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4