Receptek Főételek Hal Áfonyás piskótatallér

Hozzávalók

1 csipet tengeri só (tészta)
5 darab tojás (tészta)
12 dkg finomliszt (tészta)
14 dkg vaj (tészta)
dl tejszín
1 darab tojás (tészta)
10 dkg áfonya

Leírás

A tészta hozzávalóit összegyúrtam, fóliába csomagolva, hagytam hűtőben pihenni 1-2 órát. A tésztából, kis köröket szaggattam, előmelegített sütőben, 170-180 fokon, 10-15 percig világosra sütöttem. A tejszínt habbá verem és porcukorral és vaniliával ízesítem. A tallérokra felnyomom a habot és beleszórom az áfonyát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4