Receptek Desszertek Sütés nélküli Áfonyás epres habdesszert

Hozzávalók

½ dl víz

3 kanál cukor

2 dl tejszín

½ csomag zselatin

10 dkg áfonya

25 dkg eper

Leírás

A gyümölcsöt pépesítjük (de hagyhatjuk egészben is) majd hozzáadjuk a cukrot és a citromfüvet. A habot felverjük. A zselatint 0,5 dl vízzel a tasakon leírt előírás szerint felmelegítjük majd hozzáadjuk a gyümölcspéphez. Ezután a gyümölcsöt a pohárba adagoljuk és a habbal felnyomjuk egy habzsák segítségével.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4