Szeretettel tálalva Kati csirkesaslikja a kis természetjáróknak
Robert’s tapas  for his dream date

Kati csirkesaslikja a kis természetjáróknak

Néha szeretnénk pár napot a szabadban tölteni, számítógép és tévé nélkül, mint Kati és családja. A fiúknak ez egy kicsit nehezebben megy, ezért Kati sátrazós hétvégét szervez a családnak. Ehhez ráadásul egy alkalomhoz illő, különleges étellel is készül: Kati saslikjai aranybarnára sült csirkemellből és friss, színes zöldségekből tökéletes választás az egész napos kalandozáshoz.

Robert’s tapas  for his dream date

További inspirációkat talál

Akár egy átlagos hétvége is lehetett volna a gyerekekkel, de Kati úgy döntött, hogy az egész család számára rendkívülivé teszi. Mindannyian friss levegőre mentek, hogy a fák között, a csillagok alatt és a ropogó tűz mellett tölthessék a hétvégét. Nem hiányzik mégis valami? Dehogynem, a harapnivaló! Éppen ezért Kati finom csirkesaslikokat is készített.

A hétvége témáját – kicsi indiánok – egyértelműen ki tudták választani. A gyerekek nagyon jól elszórakoztak a célbalövéssel, közben édesapjuk megrakta a tüzet, Kati pedig friss csirkét, idény-zöldségeket és ínycsiklandozó fűszereket tett az indián nyársakra.
1 of 3

Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy a természet, a jókedv vagy az ízletes nyársak miatt, de Kati családja hosszú ideig emlékezni fog erre a hétvégére. Mert minden hozzávaló rendelkezésre állt a felejthetetlen pillanatokhoz.

Nézze meg hogyan készült!

Nézze meg hogyan készült!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Inspirálódjon receptjeinkből, szeretettel tálalva

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!