Egészséges életmód Relaxáció Fokozza nyirokkeringését! Köpölyözés akupunktúra

Immunrendszerét a nem működő nyirokrendszer is befolyásolja.

Mindez ízületi fájdalmak formájában, a folyadék szervezetben való felhalmozódásával, illetve a toxinok akkumulációjával  és egyéb egészségi problémákkal nyilvánulhat meg.  Hogyan segítsük a nyirok keringését?

Limfodrenázs

A nyirokkeringés fokozásának leghatásosabb módja az ún. limfodrenázs. A manuális limfodrenázs a bőrön és a bőr alatti szövetekre kifejtett igényes speciális fogások  technikája, melyet a szakember lassú, finom körkörös mozgásokkal végez. A fő cél a nyirok keringésének javítása. A  manuális limfodrenázs a gépi limfodrenázszsal összehasonlítva egy célirányosabb, kíméletesebb és egyénibb módszer. Több kezelés szükséges, melyek után szükséges a megfelelő folyadékpótlás. Próbálja ki egyszer, s biztosan szeretné megismételni!

Köpölyözés

A köpolyözés egy egyedi masszázs- és gyógymódszer, melynek során az érintett rész helyére áramlik a vér.

A terápia a vákuum elvén alapul, melynek során átmelegített üveglombikokat használnak. A vákuum hatására az  apró kapillárisok a vérbőség hatására kitágulnak és elpattannak. Bekövetkezik a szervezet méregtelenítése, a szervek vérbősége és a teljes relaxáció. A köpölyözés bestartolja a lassú nyirokműködést, megszünteti a dagadásokat, a cellulitiszt, a testben visszatartott vizet és néha a helyi fájdalmakat is megszünteti. A folyadékpótlás fontos ahhoz, hogy a test megszabadulhasson a méreganyagoktól.

Akupunktúra

Győzze le a tűktől való félelmét, teste megköszöni ezt Önnek. Az akupunktúra az  alternatív gyógyászat egyik módszere, mely javítja az egészségi állapotot.  Varázslata az adott helyek sztimulációjában rejlik, mely speciális vékony tűk beszúrásával történik. Ezek az akupunktúrás helyek olyan pontok, melyek idegvégződései a belső szervekkel és szövetekkel vannak összekapcsolva. Megfizethetetlen  a könnyebség érzése, amit majd tapasztal.

Lávakövek

A lávakövekkel történő masszázs egy igazolt módszer, melyet már a régi Kínában és Indiában is praktizáltak. Ez egy lazító és sokoldalú terápia, mely a meleg és a hideg váltakozásán alapuló módszerrel talpra állítja Önt.  A masszázs kerek bazaltkövekkel történik, melyek csaknem 70 fokra vannak felmelegítve, és hideg márványkövekkel. A lávakövek az egész testet harmonizálják, megsemmisítik a negatív energiát, csökkentik az izomfájdalmat, javítják a vérkeringést, segítik a méregtelenítést és tonizációs hatássuk van.  A masszázs nem utolsósorban serkenti a vér- és a nyirokkeringést, valamint segíti a szervezet méregtelenítését.  

 

 

Publikálva: 10 hónapja
Oldal nyomtatása
Cikk megosztása

Cikkek

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!

Szeretettel tálalva

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!