icon_search
  Tesco finest Tesco finest

  De mi is a Fred&Flo?

  A Tesco megújította a jól ismert Tesco Loves Baby saját márkás termékeit. A Fred and Flo egy igazi mesevilágot tár elénk – pont úgy, mintha csak egy élénk fantáziájú kisgyerek képzelte volna el.


  Apró segítség a nagy kalandokhoz

  Elismerjük, hogy a szülők élete nem éppen Instagram-kompatibilis pillanatokkal van tele. De mindig ott vannak az apró örömök a fürdésidő káoszában, a piszkos ujjlenyomatokban és a maszatos arcocskákon! A Tesco ezért fejlesztett ki egy teljesen új termékválasztékot, melyekkel fejük búbjától egészen a lábujjukig kényeztetheti a legkisebbeket: pelenkák, törlőkendők és más hasznos kiegészítők, babáknak és mamáknak.

  Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a legújabb technológiákat helyezzük előtérbe termékeink fejlesztése során. Pelenkáink három különleges elvezető technológiával rendelkeznek, melyek gyorsan elterelik a nedvességet, mielőtt egy helyre ülepedne. Ráadásul prémium pelusaink nedvességjelző indikátorral és szuperpuha anyaggal érkeznek, akár 12 órás szárazságot biztosítva. Törlőkendőink aloe verával, kamillával és mandulaolajjal készülnek. Sőt, van még egy jó hírünk: gondoltunk az újszülöttek különösen érzékeny bőrére is!

  Fedezze fel a Fred&Flo-t – egyszer és mindenkorra meg fogja szeretni!

  Fantasztikus termékek babáknak és mamáknak

  Nem számít, melyik Fred & Flo terméket választja, mindegyik mosolyt csal babája arcára.

  Legédesebb ajánlataink

  Tesco magazin 2018.ősz

  2018. 09. 03 - 11. 30

  További információ  icon_contract

  Pohárköszöntő 2018./3.szám

  2018. 10. 18 - 11. 30

  További információ  icon_contract

  Tesco Baby magazin 2018.tél

  2018. 11. 05 - 04. 30

  További információ  icon_contract