icon_search
  Tesco finest Tesco finest

  Mi is a Fred&Flo?

  A Tesco megújította a jól ismert Tesco Loves Baby saját márkás termékeit. A Fred&Flo egy igazi mesevilágot tár elénk – pont úgy, mintha csak egy élénk fantáziájú kisgyerek képzelte volna el.


  Apró segítség a nagy kalandokhoz

  Elismerjük, hogy a szülők élete nem éppen Instagram-kompatibilis pillanatokkal van tele. De mindig ott vannak az apró örömök a fürdésidő káoszában, a piszkos ujjlenyomatokban és a maszatos arcocskákon! A Tesco ezért fejlesztett ki egy teljesen új termékválasztékot, melyekkel fejük búbjától egészen a lábujjukig kényeztetheti a legkisebbeket: pelenkák, törlőkendők és más hasznos kiegészítők, babáknak és mamáknak.

  Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a legújabb technológiákat helyezzük előtérbe termékeink fejlesztése során. Pelenkáink három különleges elvezető technológiával rendelkeznek, melyek gyorsan elterelik a nedvességet, mielőtt egy helyre ülepedne. Ráadásul prémium pelusaink nedvességjelző indikátorral és szuperpuha anyaggal érkeznek, akár 12 órás szárazságot biztosítva. Törlőkendőink aloe verával, kamillával és mandulaolajjal készülnek. Sőt, van még egy jó hírünk: gondoltunk az újszülöttek különösen érzékeny bőrére is!

  Fedezze fel a Fred&Flo-t – egyszer és mindenkorra meg fogja szeretni!
  A Tesco megújította a jól ismert Tesco Loves Baby saját márkás termékeit. A Fred&Flo egy igazi mesevilágot tár elénk – pont úgy, mintha c...
  Olvass tovább

  Rólunk mondták

  "Nagyon jó, éjjel is ritkán ázik át, pedig sokat iszik a babám éjjel is, és örökmozgó. Tökéletesen illeszkedik, jó az anyaga, és nincs szaga."
  Ibolya
  "Nekünk nagyon bevált, csak ezt használjuk."
  Veronika
  "Ez az új, hármas elosztás sokkal jobb, mert kényelmesebb a baba combjai között. Nekünk bevált."
  Rita
  1 / 2

  Fantasztikus termékek babáknak és mamáknak

  Nem számít, melyik Fred & Flo terméket választja, mindegyik mosolyt csal babája arcára.

  További ajánlataink

  Tesco Akciós újság - aktuális hét

  2020. 11. 26 - 12. 02

  Tesco Akciós újság - aktuális hét

  További információ  icon_contract  A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
  icon_information
  Érvényesség részletei

  Tesco magazin, 2020. tél

  2020. 11. 20 - 02. 28

  Tesco magazin, 2020. tél

  További információ  icon_contract

  Tesco Tippek karácsonyra

  2020. 11. 05 - 12. 24

  Tesco Tippek karácsonyra

  További információ  icon_contract

  Tesco katalógus Lego

  2020. 11. 04 - 12. 31

  Tesco katalógus Lego

  További információ  icon_contract

  Tesco Baby magazin

  2020. 08. 24 - 11. 30

  Tesco Baby magazin

  További információ  icon_contract

  A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!