Zöldfűszeres-fehérboros spaghetti, parmezánnal

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 1495 kalória
Megosztás

Egy serpenyőt forrósítsunk fel és öntsük bele a fehérbort. Pár másodperc múlva az alkohol elpárolog belőle, ilyenkor keverjük hozzá a jéghideg kockázott vajat és a pestót. Ezután mehet bele a tészta és frissen vágott sok-sok zöldfűszer. A végén forgácsolunk rá parmezánt szeletelünk rá egy kevés epret és olíva olajjal meglocsoljuk.


Hozzávalók
  • 500 g   spagetti
  • dl   fehérbor  
  • 100 g   vaj  
  • ek   Tesco Finest genovai zöld pesto bazsalikommal és extra szűz olívaolajjal
  • levél   medvehagyma
  • ág   petrezselyem
  • db   eper  
  • db   parmezán
  • ízlés szerint   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ízlés szerint   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ízlés szerint   Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat