Vöröskáposztás kacsapecsenye

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 106 kalória
Megosztás

Béleljünk ki egy tepsit az apróra vágott vöröskáposztával és szórjuk rá a karikákra vágott zöldségeket. A kacsát sózzuk és borsozzuk be, kenjük be majoránnával, a bőre alá tűzdeljük be a fokhagymagerezdeket és a hátára fektetve helyezzük a káposztaágyra. 200 °C‑on a sütés felénél a másik oldalára fordítva süssük ropogósra.


Hozzávalók
  • adag   kacsa
  • fej   vöröshagyma  
  • db   sárgarépa
  • db   petrezselyem gyökér
  • fej   fokhagyma
  • kg   lila káposzta
  •   durva szemcséjű só
  •   bors  
  •   majoranna
Vegye meg a hozzávalókat