Vaníliás-bogyós jégkrém

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 656 kalória
Megosztás

Keverjük össze a mascarponét a tejszínnel és a tejjel. Keverjük hozzá a vaníliás cukrot és a mézet is, majd vegyítsük a masszához a gyümölcsöket. Töltsük a fagyialapot jégkrémes formákba, és fagyasszuk le egy éjszakára.

A mázhoz vízgőz felett olvasszuk meg a csokit a tejjel és a tejszínnel, majd keverjük hozzá a kávét. Kevergetve melegítsük kis lángon, amíg a kávé felolvad. Mátsuk a mázba a jégkrémeket, és hagyjuk azt rájuk dermedni.


Hozzávalók
  • 200 g   mascarpone
  • 400 ml   tejszín
  • csomag   vaníliás cukor
  • 3-4 ek   méz
  • 150 g   vegyes bogyós gyümölcs
  • 100 g   tejcsokoládé
  • ek   vaj  
  • ek   tej  
  • tk   Nescafé 3in1 Classic
Vegye meg a hozzávalókat