Tejszínes nyúlcomb, sült répával

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 428 kalória
Megosztás

A répákat pucoljuk meg és alaposan fűszerezzük be sóval és curry porral. Locsoljuk meg olajjal és 200 fokon süssük aranybarnára.
Közben étolajon pirítsuk meg a nyúlcombokat fokhagymával és kakukkfűvel. Sózzuk, borsozzuk és locsolgassuk vajjal. Öntsük fel tejszínnel és főzzük puhára. A tejszínbe szintén tegyünk egy kevés curry port. Miután megpuhult tálaljuk a répával együtt és friss snidlinggel, petrezselyemmel, olívaolajjal díszítsük.


Hozzávalók
  • db   nyúlcomb
  • db   répa
  • csipet   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek   Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • ek   Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • ág   kakukkfű
  • db   fokhagyma
  • ek   vaj  
  • ek   currypor
  • dl   tejszín (30%)
  • ízlés szerint   snidling
  • ízlés szerint   petrezselyem
Vegye meg a hozzávalókat