Sült kacsacomb 1

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 339 kalória
Megosztás

A kacsacombokat előkészítjük, és alaposan bedörzsöljük a fűszerekkel.
A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, és egy tepsibe szórjuk.
Kevés olajjal meglocsoljuk.
Ráhelyezzük a kacsacombokat, és egy kevés vizet öntünk rá.
Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük.
Ha puhul a hús, akkor levehetjük róla a fóliát, és pirosra süthetjük.
Köretnek burgonyapüré, vagy friss saláta is tökéletes.


Hozzávalók
  • db   kacsacomb
  • dkg   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet   majoranna
  • db   paprika
  • db   alma
  • db   Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • csipet   fűszerkeverék
  • gerezd   fokhagyma
  • fej   hagyma  
Vegye meg a hozzávalókat