Rizses spárgaleves

  • 3 személyre
  • 40 perc
  • 171 kalória
Megosztás

Egy serpenyőben hevítsük az olajat. Dinszteljük a hagymát, és adjuk hozzá a citromhéjat, majd a rizst, és pirítsuk 3 percig.
Adjuk hozzá a levesalapot, és kevergetve forraljuk fel. Fedjük le, vegyük lejjebb a lángot, és főzzük 10 percig. Adjuk hozzá a spárgát, spenótot és a szerecsendiót. Fedő nélkül főzzük 3 percig, de ügyeljünk, hogy a spárga ropogós maradjon.
Melegen, reszelt parmezánnal tálaljuk.


Hozzávalók
  • db   vöröshagyma
  • tk   citromhéj
  • 0.75 bögre   rizs
  • 0.75 l   csirkehúsleves alap
  • 200 g   spárga
  • db   spenótlevél
  • 0.25 kanál   őrölt szerecsendió
  • 30 g   parmezán
  • ek   Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat