Paradicsom saláta

  • 2 személyre
  • 15 perc
  • 70 kalória
Megosztás

A paradicsomokat megmossuk és vékony cikkekre vágjuk.
A hagymát legyaluljuk és picit besózzuk, majd állni hagyjuk pár percig.
Addig összekeverjük az öntet hozzávalóit: az ecetet, a cukrot, a borsot és az olajat. Víz nem kell hozzá.
Egy tálba pakoljuk a hagymát és a paradicsomot, majd ráöntjük a levet és óvatosan összeforgatjuk.
Hagyjuk pihenni egy negyed órát és már lehet is fogyasztani.


Hozzávalók
  • db   Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • fej   lilahagyma
  • ek   cukor  
  • ek   almaecet
  • kk   oregáno
  • kk   bazsalikom levél
  • csipet   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
Vegye meg a hozzávalókat