Mustáros pulykacomb

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 263 kalória
Megosztás

A pulykacombot vágjuk csíkokra és kevés vízben forrázzuk le. A hagymát vágjuk apróra és kevés olajon pároljuk meg, majd tegyük rá a húst, adjuk hozzá a fűszereket és fedő alatt legalább 40 percig főzzük. Adjuk hozzá a kockára vágott zöldségeket és ha azok is megpuhultak öntsük rá a mustárt és a tejszínt, forraljuk 1-2 percig és rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.


Hozzávalók
  • 60 dkg   pulykafelsőcombfilé
  • db   hagyma  
  • dl   Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • db   zeller
  • db   fehérrépa
  • db   karalábé
  • db   sárgarépa  
  • csipet   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ízlés szerint   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ízlés szerint   ételízesítő
  • ek   Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • dl   tejszín
  • ízlés szerint   petrezselyem
Vegye meg a hozzávalókat