Mozzarellás paradicsomsalátám

  • 3 személyre
  • 20 perc
  • 324 kalória
Megosztás

A megtisztított paradicsomot fél karikára, a mozzarellát kb. 1 x 1 cm-es kockára vágjuk.
Egy tálkába kanalazzuk az olajat, beleszórjuk a fűszereket, és beleforgatjuk először a sajtot, majd a paradicsomot.
Legvégül, megszórjuk egy kis frissen vágott petrezselyemlevéllel.
A salátát érdemes legalább egy órával a fogyasztás előtt elkészíteni, hogy legyen kis ideje az ízeknek összeérni.
Kínálhatjuk különböző sült-, vagy akár bundás húsokhoz is.


Hozzávalók
  • 20 dkg   mozzarella  
  • 25 dkg   Tesco Finest Sunstream koktélparadicsom
  • csipet   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek   Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • csipet   oregáno
  • szál   petrezselyemzöld
Vegye meg a hozzávalókat