Medvehagymás burgonya krémleves, ropogós hagymával

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 803 kalória
Megosztás

A burgonyát pucoljuk meg és vágjuk fel apró darabokra. Ezután főzzük meg a tejszínnel, a babérlevéllel és rozmaringgal együtt. Aprítsuk fel a tisztított medvehagymát és amikor megfőtt a burgonya, akkor dobjuk be a lábasba és ízesítsük be sóval. Ezután egy turmixgéppel krémesítsük le a levesünket. Tálalásnál locsoljunk rá olíva olajat, szórjuk meg aprított medvehagymával és ropogós sült hagymával.


Hozzávalók
  • csomag   medvehagyma
  • db   burgonya
  • dl   tejszín (30%)
  • ízlés szerint   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db   babérlevél
  • ek   sült hagyma
  • ek   Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • ág   rozmaring
  • ízlés szerint   víz
Vegye meg a hozzávalókat