Marhasteak gombával

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 190 kalória
Megosztás

A bélszínt hártyázzuk le, majd mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
Kenjük be mustárral és olívaolajjal, majd tegyük egy éjszakára hűtőbe.
Fontos, hogy sütés előtt legalább fél órával vegyük ki a hűtőből.
Ez idő alatt, a hagymát tisztítsuk meg, és vágjuk apróra.
A steaket szárazon felhevített serpenyőben kezdjük el sütni, amíg megfelelő kérge nem lesz a húsnak.
Ezután további 4-4 percig süssük oldalanként, és tegyük félre.
A gombát cikkere vágjuk, és kevés olajon, a zöldfűszerekkel összepirítjuk.
Tálaláskor, a gombára tálaljuk a steaket.


Hozzávalók
  • szelet   bélszín
  • 90 dkg   gomba  
  • tk   Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • ízlés szerint   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ízlés szerint   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kevés   Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • fej   lilahagyma
  • ek   ketchup  
  • ek   Worcestershire-szósz
  • marék   kakukkfű (friss)
  • marék   bazsalikom levél (friss)
Vegye meg a hozzávalókat