Kókuszos-meggyes piskóta

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 435 kalória
Megosztás

6 tojásból készítünk piskóta tésztát. Előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük, 15-20 perc alatt.
A tejszínt habbá verjük a cukorral, beleforgatjuk a kakaót és a kókuszt is.
Ezt a krémet töltjük bele a piskótába és rászórjuk a lecsepegtetett meggyszemeket.
Alufóliába rakjuk a tekercset és 3-4 óráig hűtőben tartjuk.


Hozzávalók
  • ek   liszt
  • ek   cukor  
  • ek   Tesco Finest friss tojás
  • kh   sütőpor
  • dl   tejszín
  • ek   kakaó
  • ek   kókuszreszelék
  • ek   porcukor  
  • marék   magozott meggybefőtt
Vegye meg a hozzávalókat