Klasszikus húsleves

  • 6 személyre
  • 180 perc
  • 219 kalória
Megosztás

A marhahúst és a csontot hideg vízben felrakjuk főni.
Ha felforrt, habozzuk le, és zöldségeljük be az előkészített zöldségekkel.
Adjuk hozzá a fűszereket, és takarék lángon, gyöngyözve főzzük.
3 órán át főzzük, majd a zöldségeket kiemelve, szűrjük le a levest.
Betétnek daragaluskát, vagy fás galuskát javasolok.


Hozzávalók
  • kg   marhacsont
  • 30 dkg   marhahús
  • 40 dkg   sárgarépa
  • 20 dkg   fehérrépa
  • db   karalábé
  • db   zellergumó
  • db   gomba
  • kanál   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kanál   ételízesítő  
  • csipet   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csokor   petrezselyemzöld
Vegye meg a hozzávalókat