Karaj grillezve gyümölcs mártással

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 564 kalória
Megosztás

A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, valamint fűszersóval megszórjuk, majd olajba fektetjük. A ribizlit és a szilvát vajon megpároljuk, a fűszerekkel és a mézzel, majd 15 percig forraljuk.
Ezután keményítővel sűrítjük.
A kellemesen forró faszénparázs felett, megsütjük a lecsepegtetett karajszeleteket.
Tálaláskor nyakon öntjük a gyümölcsmártással.


Hozzávalók
  • 60 dkg   karaj
  • 20 dkg   szilva
  • csipet   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet   almás fűszerkeverék
  • 10 dkg   hideg vaj
  • 10 dkg   méz  
  • csipet   fahéj
  • csipet   őrölt szegfűszeg
  • kanál   keményítő
  • kk   citromhéj
  • dl   Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat