Jégsaláta tofuval és paradicsommal

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 178 kalória
Megosztás

Mossuk meg a jégsalátát és tépkedjük kisebb darabokra. A tofut kockázzuk fel és vágjuk a koktélparadicsomokat félbe. Adjuk hozzá a sót, az olívaolajat és a fokhagymanyomón átpréselt fokhagymát, majd forgassuk össze a salátával és a tofuval. Ha összeállt hintsük meg a tetejét bazsalikommal és locsoljuk meg a balzsamecettel.


Hozzávalók
  • csomag   jégsaláta
  • 20 db   Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • 20 dkg   Tofu
  • csipet   bazsalikom
  • tk   Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • tk   balzsamecet
  • gerezd   fokhagyma
Vegye meg a hozzávalókat