Hagymás káposztasaláta

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 218 kalória
Megosztás

A káposztát leveleire szedjük és erős vízsugár alatt megmossuk.
Jó éles késsel, nagyon vékony csíkokra vágjuk, majd nagy tésztaszűrőbe rakjuk és lesózzuk
A lilahagymát és vöröshagymát meghámozzuk és ugyancsak nagyon vékony karikákra vágjuk, majd a káposztához adjuk.
A cukrot és az ecetet kikeverjük, hozzáadjuk a vizet és az őrölt köményt.
Az öntetet ráöntjük a salátára és hűtőben érleljük.


Hozzávalók
  • kg   lila káposzta
  • fej   vöröshagyma
  • fej   lilahagyma
  • 10 ek   cukor  
  • 10 ek   ecet
  • csipet   őrölt kömény
  • ízlés szerint   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • l   víz
Vegye meg a hozzávalókat