Grillezett pulykamell lime-os pácban

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 460 kalória
Megosztás

Az apróra vágott hagymát tálba tesszük. Hozzáadjuk a lime levét és húsát, felöntjük a fehérborral, majd megszórjuk a rozmaringgal és a borssal. A pulykahúst szeletekre vágjuk, és egy tálba rétegezzük őket, mindegyik réteget meglocsolva a páclével, és hűtőben 3 órán keresztül pácoljuk. Grillen kb. 15 perc alatt mindkét oldalát jól átsütjük. A maradék páclevet egy csipet sóval felfőzzük, ebből lesz a szósz. Az elkészült húst friss salátával és a szósszal tálaljuk.


Hozzávalók
  • 80 dkg   pulykamellfilé
  • gerezd   fokhagyma
  • 1.5 dl   füstölt olajos halkonzerv
  • ek   rozmaring
  • ek   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db   lime
  • ízlés szerint   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
Vegye meg a hozzávalókat