Grillezett camembertfondue kenyértálban

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 282 kalória
Megosztás

Gyújtsa meg a faszenet, várjon, amíg fehérré válik.
Vágja le a cipó tetejét, és távolítsa el a belsejét egy kis késsel úgy, hogy a héja mentén és az alján is 3 cm vastag maradjon! Vágja le a camembert nemespenészes tetejét is és helyezze a fokhagymával együtt a kenyérbe, majd ízesítse tengeri sóval, frissen őrölt fekete borssal és rozmaringgal. Tekerje körbe a kenyeret alufóliával, helyezze a grillrácsra, és csukja le a sütő tetejét. Süsse 20-25 percig, ameddig a sajt jól átmelegszik. Pirítós kenyérrel és friss zöldségekkel tálalja.


Hozzávalók
  • db   Camembert
  • db   kovászos cipó
  • gerezd   fokhagyma
  •   só
  •   bors
  •   rozmaring
Vegye meg a hozzávalókat