Grillezett bőrös csirkemell, sült fűszeres zöldségekkel

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 556 kalória
Megosztás

A zöldségekkel fogjuk kezdeni! Daraboljunk fel mindent és tegyük be egy tepsibe. Szórjuk meg sóval, borssal és a fűszerkeverékkel. Mehet a tepsibe a vaj, a rozmaring és a kakukkfű is. 180-200 fokon süssük egészen barnulásig.
Ezután szedjük szét a csirkemellet és a bőrös oldalán kezdve süssük jó ropogósra, majd a tegyük be a zöldség mellé a sütőbe körülbelül 5-10 percre.


Hozzávalók
  • db   bőrös csontos csirkemell
  • db   cukkini
  • db   vöröshagyma
  • szál   újhagyma
  • ek   petrezselyem
  • 100 g   vaj  
  • db   burgonya  
  • ízlés szerint   grill fűszerkeverék
  • ízlés szerint   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ízlés szerint   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ízlés szerint   Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • db   laskagomba
  • ág   kakukkfű
  • ág   rozmaring
  • ek   Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat