Fokhagymás-rozmaringos báránysült

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 667 kalória
Megosztás

A bárányt alaposan sózzuk be és étolajon nagyon forró serpenyőben erősen pirítsuk körbe. Ezután szurkáljuk meg és a lyukakba tegyünk 1-1 gerezd fokhagymát. Daraboljunk fel vöröshagymát és tegyük egy tepsibe a hússal együtt. Szórjuk meg római köménnyel, borssal, friss rozmaringgal és tegyünk a tepsibe vajat is. Fóliázzuk le és 180 fokos sütőben süssük 1-1,5 óráig. Tálalásnál szórjuk meg baby spenóttal.


Hozzávalók
  • db   báránycomb
  • csipet   só
  • csipet   bors
  • 100 g   vaj  
  • ek   étolaj
  • fej   fokhagyma
  • fej   vöröshagyma
  • ág   rozmaring
  • tk   római kömény
  • marék   bébispenót
Vegye meg a hozzávalókat