Finom párolt lilakáposzta

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 46 kalória
Megosztás

A káposztát és a vöröshagymát megtisztítjuk (a káposzta torzsáját is kivágjuk), majd mindkettőt egészen vékony csíkokra vágjuk.
A fokhagymát összetörjük. Az olajat serpenyőben megforrósítjuk, és sorban beletesszük a fokhagymát, a hagymát, végül a káposztát.
Megsózzuk. Amint a káposzta puhulni kezd, levesszük a tűzről. Hidegen és melegen, egyaránt fogyasztható.




Hozzávalók
  • 1.5 kg   lila káposzta
  • 1.5 fej   hagyma  
  • gerezd   fokhagyma
  • dl   Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kanál   cukor
Vegye meg a hozzávalókat