Fahéjas-vörösboros marharagu, zöldségekkel

  • 2 személyre
  • 50 perc
  • 872 kalória
Megosztás

A pofahúst daraboljuk fel és nagyon forró lábosban pirítsuk meg. Ezután szedjük ki és ugyanebben a lábasban pirítsuk meg a hagyát a fahéjjal és a paradicsom sűrítménnyel. Mehet rá vissza a marha és öntsük fel kevés vízzel. Sózzuk borsozzuk, paprikázzuk, öntsük bele vörösbort és főzzük készre. Közben daraboljuk fel az összes zöldséget és amikor a hús megpuhult, ezeket is tegyük bele és főzzük készre. Ha szeretnénk egy kis plusz ízt belevinni, akkor nyersen meg lehet őket pirítani, és úgy belefőzni. A legvégén friss petrezselyemmel tálaljuk.



Hozzávalók
  • csomag   Finest marha pofahús
  • fej   vöröshagyma  
  • ek   paradicsom sűrítmény
  • ek   Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet   Finest bors
  • csipet   pirospaprika
  • dl   Finest vörösbor
  • db   Finest palermo paprika
  • db   burgonya
  • db   csiperke gomba  
  • db   sárgarépa
  • egész   petrezselyem
  • rúd   fahéj
Vegye meg a hozzávalókat