Csirkemell ananászbundában

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 350 kalória
Megosztás

A csirkemellet sóval és borssal bedörzsölöm.
A hagymát apróra vágom, és a vajon megfonnyasztom.
A tűzről levéve, összekeverem a ledarált ananásszal, a tejföllel, a tojással, az apróra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal, és annyi zsemlemorzsával, hogy töltelékállagú legyen.
A csirkemelleket kevés olajon, hirtelen átsütöm, és kiolajozott tepsibe teszem.
Az ananászos masszával bevonom a hússzeleteket, és 200 °C-os, előmelegített sütőben, kb. 30 percig sütöm.


Hozzávalók
  • 70 dkg   csirkemell
  • fej   vöröshagyma
  • doboz   ananászbefőtt
  • dl   tejföl  
  • db   Tesco Finest friss tojás
  • ek   zsemlemorzsa
  • kávéskanál   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 0.5 kávéskanál   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat