Zöldség

Zöldség

  • Obatzer a sörbarát sajtkrém
    0

    Vágjuk le a camembert sajt széleit és megmaradó lágy sajthoz adjuk hozzá a kockákra vágott vöröshagymát, a vajat, a fűszereket és a tejfölt....

    • 0 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Tárkonyos csirkeraguleves
    0

    Kockázzuk fel a csirkemellet, a zöldségeket és a hagymát. Az olajat hevítsük fel és pároljuk üvegesre a hagymát. Adjuk hozzá a húst és...

    • 0 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Vöröskáposztás kacsapecsenye
    0

    Béleljünk ki egy tepsit az apróra vágott vöröskáposztával és szórjuk rá a karikákra vágott zöldségeket. A kacsát sózzuk és borsozzuk...

    • 0 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Kötözött pulykacomb
    0

    A pulykacombokat szeleteljük fel és dörzsöljük be az ételízesítővel. Az egyik vöröshagymát vágjuk nagyobb kockákra, szórjuk be a fűszerekkel...

    • 4 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Sajtos-padlizsános paleo casserole
    0

    1) Dinszteljük meg az apróra vágott vörös- és fokhagymát az olívaolaj felében. Adjuk hozzá a darált húst, fűszerezzük meg sóval, borssal...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Töltött paprika
    0

    Fozzük meg félig a rizst, a hagymát vágjuk apróra és dinszteljük meg az olívaolajban. Ízesítsük sóval és borssal a darált húst, majd...

    • 4 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Bakonyi pulykacombból
    0

    Felvágjuk kb. 2-2,5 cm élhosszúságú kockákra a pulykahúsokat, majd sózzuk, borsózzuk. Az olajban az apróra vágott szalonnát üvegesre pirítjuk,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Muszaka sertéshúsból
    0

    A karikára vágott padlizsánokat tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Tetejét olajozzuk meg és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. 200 °C-ra...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Barna sörben pácolt csirkecomb zellersalátával
    0

    1. A megtisztított csirkecombot helyezze a grillezés előtt egy nappal az olívaolajból, barna sörből, rozmaringból és mézből készült pácba....

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Hagymás, mustáros tarja
    0

    A tarját vágjuk ujjnyi szeletekre és klopfoljuk ki. A fokhagymát törjük össze és dörzsöljük be vele a hússzeleteket. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk,...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >