Tejtermék

Tejtermék

  • Valentin-napi macaron
    0

    Keverjük össze egy nagy tálban a mandulalisztet a cukorral. Verjük fel a tojást egy csipetnyi sóval, míg a mennyisége megduplázódik és kemény...

    • 20 személyre
    • 180 perc
    Részletek >
  • Obatzer a sörbarát sajtkrém
    0

    Vágjuk le a camembert sajt széleit és megmaradó lágy sajthoz adjuk hozzá a kockákra vágott vöröshagymát, a vajat, a fűszereket és a tejfölt....

    • 0 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Tárkonyos csirkeraguleves
    0

    Kockázzuk fel a csirkemellet, a zöldségeket és a hagymát. Az olajat hevítsük fel és pároljuk üvegesre a hagymát. Adjuk hozzá a húst és...

    • 0 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Sajtos-padlizsános paleo casserole
    0

    1) Dinszteljük meg az apróra vágott vörös- és fokhagymát az olívaolaj felében. Adjuk hozzá a darált húst, fűszerezzük meg sóval, borssal...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Tiramisu jegeskávé
    0

    • 0 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Kókuszos jegeskávé
    0

    • 0 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Kardamos Ice Pop
    0

    Oldjunk fel 4-5 kávéskanál Nescafé 3in1 Classic-ot 500 ml forró vízben. A tejszínt forraljuk fel a kardamommal, valamint a cukorral együtt,...

    • 6 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Vaníliás-bogyós jégkrém
    0

    Keverjük össze a mascarponét a tejszínnel és a tejjel. Keverjük hozzá a vaníliás cukrot és a mézet is, majd vegyítsük a masszához a gyümölcsöket....

    • 0 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Bakonyi pulykacombból
    0

    Felvágjuk kb. 2-2,5 cm élhosszúságú kockákra a pulykahúsokat, majd sózzuk, borsózzuk. Az olajban az apróra vágott szalonnát üvegesre pirítjuk,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Muszaka sertéshúsból
    0

    A karikára vágott padlizsánokat tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Tetejét olajozzuk meg és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. 200 °C-ra...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >