Legutóbbi receptek

  • Citromos-tejfölös babapiskóta
    12

    A tejszínt habbá verjük. A tejfölt kikavarjuk a cukorral és a citromlével, valamint a reszelt citromhéjjal. A babapiskótával, soronként rétegezve,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Almaleves borosan
    2

    Az almát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg. 1 liter vizet felforralunk a porcukorral,...

    • 4 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Citromos-narancsos túrótorta
    28

    A vajat felolvasztjuk, belekeverjük az összemorzsolt kekszet, a keveréket pedig egy kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk és a hűtőbe tesszük. A...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Citrusos-joghurtos torta
    0

    A babapiskótát tegyük nagy műanyag zacskóba, és nyújtófával zúzzuk teljesen apróra. A margarint olvasszuk meg, dolgozzuk össze a piskótamorzsával,...

    • 8 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Cobb saláta
    11

    A saláta összetevőit kisebb darabokra vágjuk . A Cobb salátát különböző módon lehet tálalni. Használjunk egy nagy, kerek, salátás tálat....

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Virslipörkölt
    4

    A hagymát vágjuk finomra, és pirítsuk meg kevés olajon. Adjuk hozzá a paradicsompürét és a pirospaprikát, majd pirítsuk le. Engedjük fel...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Cookie barnacukorral
    17

    A csokit kis darabokra tördeljük. A lisztet és az élesztőt tálba szitáljuk. A puha vajat a kristálycukorral és a barna cukorral habosra keverjük....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Rakott csirkemell
    4

    Melegítsük elő a sütőt, 180 C°-ra. A csirkemell szeleteket sózzuk, és kevés vajon süssük elő, majd rakjuk tepsire. A kelbimbót, forró vízben...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Medvehagymás tészta
    28

    A tésztát megfőzzük, és félrerakjuk. A medvehagymát felaprítjuk. A vajat felmelegítjük, és rárakjuk a medvehagymát. Addig dinszteljük,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Almaleves aszaltszilvával
    5

    A hámozott és feldarabolt almát a szilvával együtt cukros és fűszeres vízben felteszem főzni. Nem kell sok idő neki, épp csak hogy megpuhuljon...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >