Legutóbbi receptek

  • Vaníliás-bogyós jégkrém
    0

    Keverjük össze a mascarponét a tejszínnel és a tejjel. Keverjük hozzá a vaníliás cukrot és a mézet is, majd vegyítsük a masszához a gyümölcsöket....

    • 0 személyre
    • 0 perc
    Részletek >
  • Bakonyi pulykacombból
    0

    Felvágjuk kb. 2-2,5 cm élhosszúságú kockákra a pulykahúsokat, majd sózzuk, borsózzuk. Az olajban az apróra vágott szalonnát üvegesre pirítjuk,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Grillezett camembertfondue kenyértálban
    0

    Gyújtsa meg a faszenet, várjon, amíg fehérré válik. Vágja le a cipó tetejét, és távolítsa el a belsejét egy kis késsel úgy, hogy a héja...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Lime-os görögdinnyekoktél
    0

    A dinnyét hűtsük le, majd magozzuk ki, és vágjuk kisebb darabokra. Tegyük egy mixerbe, adjuk hozzá a mézet, a lime levét, a mentaleveleket és...

    • 2 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Muszaka sertéshúsból
    0

    A karikára vágott padlizsánokat tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Tetejét olajozzuk meg és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. 200 °C-ra...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Barna sörben pácolt csirkecomb zellersalátával
    0

    1. A megtisztított csirkecombot helyezze a grillezés előtt egy nappal az olívaolajból, barna sörből, rozmaringból és mézből készült pácba....

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Hagymás, mustáros tarja
    0

    A tarját vágjuk ujjnyi szeletekre és klopfoljuk ki. A fokhagymát törjük össze és dörzsöljük be vele a hússzeleteket. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk,...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Vörösboros marharagu
    0

    A húst 2 cm-es kockákra vágjuk fel, enyhén sózzuk be. Az olajban az apróra vágott szalonnát futtassuk üvegesre, ezután a húst kapassuk meg,...

    • 2 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Rukkolás-szőlős grillezett camambert
    0

    Tegyen dióolajat egy tálba, adja hozzá a fűszerkeveréket és a camembert-et, és keverje jól össze. Fedje le alumíniumfóliával, és süsse körülbelül...

    • 1 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Nyárson sült, fokhagymás-fűszeres vajas kukorica
    0

    1. A kukoricát, a kolbászt, a cukkinit és a hagymát vágjuk 2 cm vastag szeletekre és tuzzük fel egy nyársra. 2. Helyezzük oket egy grilltálcára,...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >