icon_search

  Fedezze fel a Clubcard előnyeit mobilalkalmazásunkkal

  Alkalmazás letöltése icon_forward_link

  A Clubcard mobilalkalmazás még több előnnyel jár!

  Mindig kéznél lehetnek a Clubcard előnyei. A Clubcard mobilalkalmazás segítségével Ön bármikor könnyen ellenőrizheti Clubcard egyenlegét, módosíthatja személyes adatait, valamint felhasználhatja kuponjait és utalványait.

  A Clubcard mobilalkalmazás még több előnnyel jár!

  Egy igazán hasznos alkalmazás

  Egyetlen ajánlatról sem marad le

  Egyetlen ajánlatról sem marad le

  Szeretnénk egyszerűbbé tenni a vásárlást, ezért rendszeresen összegyűjtünk csak a Clubcard tagok számára elérhető ajánlatokat. A Clubcard alkalmazásban keresni sem kell őket, minden benne van egy helyen. Ilyen egyszerű.

  Clubcard, ami mindig kéznél van

  Clubcard, ami mindig kéznél van

  A Clubcard alkalmazás tulajdonképpen úgy működik, mint egy virtuális Clubcard kártya: azonosító vonalkódja a mobiljáról is beszkennelhető. A Clubcard alkalmazás azonban ennél jóval többet tud. Nyilvántartja a pontjait, utalványait, kuponjait, továbbá emlékezteti a promóciókra és a különleges ajánlatainkra, melyekről így biztosan nem marad le.

  A Clubcard alkalmazás környezetbarát

  A Clubcard alkalmazás környezetbarát

  Szabaduljon meg a papírtól! Személyre szóló utalványait és kuponjait nyomtatott változat helyett elérheti az applikációban. Használja a Clubcard alkalmazást, csökkentse a papírhasználatot, és óvja környezetét!

  Böngéssze át a Clubcard ajánlatokat és ne maradjon le soha többé a lehetőségekről. Fedezze fel a legfrissebb ajánlatainkat és extra kedvezményeinket mindenki más előtt. Búcsúzzon el a műanyagtól! Használja az alkalmazást a Clubcard kártya helyett. Töltse le most,
  vagy ismerje meg a Clubcard további előnyeit! Az alkalmazás letöltéséhez és használatához kapcsolódó ismertető megtekintéséhez kattintson ide.

  Töltse le a Clubcard alkalmazást most