icon_search

  Vendéglátás idegeskedés nélkül

  Gyakran előfordul, hogy népes baráti társaságot lát vendégül?

  Érvényes: 22.6 - 15.6.2016

  Az ilyen alkalmak során is jobb, ha a menü összeállításának feszült pillanatai helyett a barátokra koncentrál, és élvezettel fog bele az előkészületekbe.
  Válasszon nagy kiszerelésű termékeket, így a bevásárlás is gyorsabb lesz, és nem kell attól félnie, hogy valamiből nem lesz elegendő. Amit lehet, készítsen elő előző nap, így nem marad minden tennivaló a vendéglátás napjára.

  Virslifelfújt
  A szokásos főtt virsli helyett lepjük meg vendégeinket egy igazi, laktató csemegével!
  Hozzávalók (5 adag):
  5 pár virsli
  10 dkg vaj vagy 3 ek. olívaolaj
  15 dkg reszelt sajt
  2 tojás
  3 ek. tejföl
  só, bors
  Elkészítés:
  Az olvasztott vajat vagy olívaolajat összekeverjük a tojásokkal, majd hozzáadjuk a tejfölt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A virslikről eltávolítjuk a bőrt, majd hosszában kettévágjuk, és egy vajjal kikent hőálló tálba fektetjük. Leöntjük a tojásos szósszal, megszórjuk a reszelt sajttal, és 20 percig sütjük. Párolt vagy friss zöldséggel kínáljuk.

   

  BÍZZA RÁNK AZ ELŐKÉSZÜLETEKET!

  Ne bajlódjon otthon a hús csontozásával, darálásával vagy felszeletelésével, koncentráljon inkább a fogások elkészítésére! Tudjuk, hogy ezek az előkészü- letek rengeteg időt emésztenek fel, ezért áruházainkban ezeket a szolgáltatásokat ingyen biztosítjuk vásárlóinknak, és az árba sem építjük bele ezek költségét. Bízunk abban, hogy a friss húsok minősége és kifogástalan állapota mellett ez is hozzájárul ahhoz, hogy elégedett vásárlókkal büszkélkedhessünk.