icon_search

    Vendéglátás idegeskedés nélkül

    Gyakran előfordul, hogy népes baráti társaságot lát vendégül?

    Érvényes: 22.6 - 15.6.2016

    Az ilyen alkalmak során is jobb, ha a menü összeállításának feszült pillanatai helyett a barátokra koncentrál, és élvezettel fog bele az előkészületekbe.
    Válasszon nagy kiszerelésű termékeket, így a bevásárlás is gyorsabb lesz, és nem kell attól félnie, hogy valamiből nem lesz elegendő. Amit lehet, készítsen elő előző nap, így nem marad minden tennivaló a vendéglátás napjára.

    Virslifelfújt
    A szokásos főtt virsli helyett lepjük meg vendégeinket egy igazi, laktató csemegével!
    Hozzávalók (5 adag):
    5 pár virsli
    10 dkg vaj vagy 3 ek. olívaolaj
    15 dkg reszelt sajt
    2 tojás
    3 ek. tejföl
    só, bors
    Elkészítés:
    Az olvasztott vajat vagy olívaolajat összekeverjük a tojásokkal, majd hozzáadjuk a tejfölt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A virslikről eltávolítjuk a bőrt, majd hosszában kettévágjuk, és egy vajjal kikent hőálló tálba fektetjük. Leöntjük a tojásos szósszal, megszórjuk a reszelt sajttal, és 20 percig sütjük. Párolt vagy friss zöldséggel kínáljuk.

     

    BÍZZA RÁNK AZ ELŐKÉSZÜLETEKET!

    Ne bajlódjon otthon a hús csontozásával, darálásával vagy felszeletelésével, koncentráljon inkább a fogások elkészítésére! Tudjuk, hogy ezek az előkészü- letek rengeteg időt emésztenek fel, ezért áruházainkban ezeket a szolgáltatásokat ingyen biztosítjuk vásárlóinknak, és az árba sem építjük bele ezek költségét. Bízunk abban, hogy a friss húsok minősége és kifogástalan állapota mellett ez is hozzájárul ahhoz, hogy elégedett vásárlókkal büszkélkedhessünk.