icon_search

  Ön választott, mi segítünk!

  Kihirdettük az „Ön választ, mi segítünk” program nyerteseit.

  Érvényes: 23.5 - 26.4.2017

  Az „Ön választ, mi segítünk” pályázat célja, hogy országszerte olyan helyi kezdeményezéseket támogassunk, amelyek ott fejtik ki jótékony hatásukat, ahol vásárlóink és munkatársaink élnek. Vásárlóink mintegy 3 millió szavazattal választották ki, mely programok nyerjék el a körzetenként 400 ezer forint – országosan összesen több mint 24 millió forint – összegű támogatást.

  Az idei programban a gyermekek, fiatalok oktatását, fejlesztését célzó programok bizonyultak a legnépszerűbbnek, a 61 körzetből 32 helyen ilyen témájú kezdeményezés nyerte el a közösség és vele együtt a mi támogatásunkat. A nyertes szervezetek többek között gyerekeknek tanítják meg, hogyan kell helyesen bánni az állatokkal, gondoskodnak az önkéntes tűzoltó-utánpótlás képzéséről és lehetőséget teremtenek értelmileg sérült fiataloknak, hogy együtt kerékpározhassanak ép barátaikkal.

  Országos szinten a legtöbb szavazatot, 81 864 darabot a Gézengúz Alapítvány a Születési Károsultakért gyűjtötte be, de rengetegen támogatták az S.O.S. Krízis Alapítványt (59 941 szavazat) és a Pécsi Kutató-mentő és Tűzoltó Egyesületet (58 087 szavazat) is. Az egy hónapos szavazási időszak alatt országosan a legtöbb zsetont a Szeged Extra (53 950 darab) és a Székesfehérvár Palota (49 947 darab) hipermarketekben dobták be. A legaktívabbak pedig a sarkadi szupermarket áruházunk vásárlói voltak, ők a vásárlások 94 százaléka után bedobták a zsetonjukat.

  A nyertes szervezetekről, valamint pályázati programjaikról a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon tájékozódhatnak, ahol pályázatot összefoglaló kisfilmet is megtekinthetik.

  A programról bővebben a Tesco blogján is olvashat:http://www.tescomagyarorszag.hu/hu/blog