icon_search

  Ön választ, mi segítünk

  Valósítsa meg közösségépítő ötletét a Tesco támogatásával!

  Érvényes: 23.5 - 23.5.2017

  Ismét meghirdettük az „Ön választ, mi segítünk” pályázati programunkat, hogy még több helyi közösségi kezdeményezés megvalósulását tudjuk támogatni! A felhívásra ezúttal nemcsak civil szervezetek nevezhetnek: olyan közösségi csoportok, társaságok jelentkezését is várjuk, akiknek kreatív, közösségépítő ötleteik megvalósításához lenne szükségük támogatásra.

  Ön választ, mi segítünk

  2016-ban azzal a céllal indítottuk el az „Ön választ, mi segítünk” programot, hogy olyan közösségi kezdeményezéseket támogassunk, amelyek ott fejtik ki jótékony hatásukat, ahol vásárlóink és munkatársaink élnek. Az eddigi fordulók során vásárlóink több millió szavazattal választották ki azokat az izgalmas és a közösségek számára értékes, hasznos pályázatokat, amelyek elnyerték a támogatásunkat. De még többen vannak, akiknek ötleteik megvalósításához anyagi segítségre lenne szükségük. Ezért most meghirdettük a pályázat 3. fordulóját, amire már lehet jelentkezni!

  A pályázók 2017. június 30-ig jelentkezhetnek, országosan összesen 63 körzetben a programra. A pályázatokat ezúttal is a Magyar Adományozói Fórum szakértői értékelik majd, míg a nyerteseket vásárlóink választják majd ki. A nyertes pályázók egyenként 400 000 Ft-ot nyerhetnek el programjuk megvalósításához.

  Tudjon meg többet az „Ön választ, mi segítünk” pályázatról a program weboldalán!
  www.tesco.hu/kozosseg