icon_search

    ÍGY GRILLEZZE A HÚSOKAT!

    Folytatódik a grillszezon!

    Érvényes: 21.10 - 22.6.2016


    • Ha többfajta húst süt, bátran pakolja őket egymás mellé a grillrácsra!
    • Vigyázzon, hogy ne sértse meg a húsok felületét, mert így az ízletes lé kifolyhat belőlük.
    • Közvetlenül a sütés előtt fűszerezze meg a húsokat, így még intenzívebb lesz az ízük.
    • Az olajban pácolt húsokat sütés előtt jól csöpögtesse le, hogy ne kapjon lángra a faszén.

    A húspácolás aranyszabályai

    • Sót csak közvetlenül a grillezés megkezdése előtt adjunk a húshoz, mert pácolás közben kiszáríthatja azt.
    • Ha gyorspácot szeretne készíteni, használjon ecetet, citromlevet, bort vagy sört, lassú pácoláshoz pedig olajat.
    • A gyorspácot ne hagyja 2 óránál tovább a húsokon.
    • A gyömbér, a paradicsom, az ananász és a joghurt is puhábbá és finomabbá varázsolja a húsokat a pácolás során.
    • Az előre elkészített gyorspácok és fűszerkeverékek is kiváló és időtakarékos választások lehetnek.