icon_search

    Frissen, ropogósan

    A franciák egyik kedvenc péksüteményét, a croisssant-t hazánkban sokan csak édességként ismerik és szeretik.

    Érvényes: 21.10 - 17.8.2016

    Bár a csokival, vaníliával vagy lekvárral töltött croissant valóban egy falat édes mennyország tud lenni, érdemes példát venni a franciákról, akik a natúr croissant-ból is ki tudják hozni a maximumot.
    A klasszikus, vajas hajtogatott tésztából készült croissant tésztája ugyanis se nem sós, se nem édes, így kiváló alapja lehet különféle szendvicseknek. Vágja ketté bátran, spékelje meg egy kevés extra vajjal, és pakoljon bele sajtot, salátát, felvágottat, vagy akár egy egész tükörtojást! Illik hozzá szinte minden, amit a család apraja-nagyja szívesen fogyaszt, mert ez a könnyed tésztájú, ropogós finomság franciás bájat kölcsönöz minden hozzávalónak.