icon_search

    Finomságok pulykából

    Hogyan fűszerezzük a pulykát? A pulykahús egyre nagyobb teret hódít a hazai konyhákban, hiszen könnyen elkészíthető és egyszerűbb fűszerezéssel is ínycsiklandozó étel varázsolható belőle.

    Érvényes: 21.10 - 6.7.2016

    A csirkecombhoz hasonlóan a pulykacombot is meg lehet tölteni, de darálva is finom ételek alapjául szolgálhat. A pulyka viszonylag semleges ízéhez sokféle fűszer illik: válogassunk bátran, hiszen a borsfű, a curry, a kakukkfű, a kömény, a majoránna, a tárkony, a rozmaring és a zsálya is  kellemesen harmonizál vele. Ha viszont inkább a tradicionális magyar fűszerezés mellett teszi le a voksát, sóval, borssal és fokhagymával megszórva is mennyei fogást készít-
    het a pulykahús felhasználásával.