icon_search

    Egy szendvics is lehet gourmet

    A szendvicsek ugyan gyorsan elkészíthető és egyszerű ételek, de könnyen rájuk lehet unni, ha mindig ugyanazzal a módszerrel és összetevőkkel készítjük el őket.

    Érvényes: 21.10 - 19.10.2016

    Szerencsére van egy trükk, amivel a megszokott szendvicseinkből is fejedelmi fogást készíthetünk: a sütés és néhány új alapanyag! Vaj helyett használjunk fűszervajat és a kemény sajtokat cseréljük le lágyabb, markánsabb ízű sajtokra. A sonkára tegyünk szárított paradicsomot, rukkolát, olivabogyót, vagy csípős paprikát és tegyük 10 percre előmelegített sütőbe, vagy szendvicssütőbe. Ez a kevés pluszmunka gyorsan meg fog térülni, és egy kis ketchuppal vagy majonézzel felszolgálva a család igazi új kedvencekre találhat.