icon_search

  Családi heti időbeosztás színező

  A nyaralás ugyan leginkább móka és kacagás, de mikor elengedjük magunkat, sokszor eluralkodik a káosz az életünkön.

  Érvényes: 21.10 - 19.9.2016

  Ilyenkor aztán nehéz visszatérni a dolgos hétköznapokba, egy hétvége is elég, hogy gondot okozzon. Jól jön ilyenkor egy bevált módszer arra, hogy összeszedjük a feladatainkat és rendbe szedjük a teendőket.  A nyaralás után azt sem tudjuk sokszor mihez nyúljunk. Hiába teszünk rendet a lakásban mielőtt elmegyünk, hazaérve teljesen elveszünk a feladatokban. A nyári lazítás megteszi a magáét. Ilyenkor mindenkinek le kell ülnie és rendszerezni a dolgokat, nem csak fejben – papíron is.
  Hogyan lehet könnyen visszazökkenni a valóságba egy hosszabb nyaralás után? Megosztjuk Veletek!

  Mi sem jobb alkalmon arra, hogy az ember rendet rakjon az íróasztalán, otthonában, mint mikor visszatér a munkába nyaralás után. Ehhez ajánlunk Nektek egy ötletet! Ezúttal valami olyat készíthetsz a Tesco segítségével, amit az egész család használhat:
  Heti időbeosztás minta a család számára.
  A diákoknak is tökéletes útmutatóul szolgál az órarendjük, ezért arra gondoltunk, hogy miért nem csinálhatnánk mi is hasonlót!? Az A4-es lapra felírhatjátok a napi feladatokat, a takarítást, bevásárlást és a főzést. Az időbeosztást úgy terveztük meg, hogy ki tudjátok színezni! De még jobb, ha az ecsetet, ceruzát vagy filctollat a gyerkőcök kezébe  nyomjátok  — hadd töltsék meg ők élettel a képeket. Higgyétek el, remekül fogtok szórakozni! Ugye már ti is elfelejtettétek milyen jó a fekete-fehér képekbe életet lehelni, és közben összefirkálni magunkat a festékkel!?  Az időbeosztást más díszekkel is kiegészíthetitek. Például vágjátok ki az egyiket cikk-cakk ollóval és ragasszátok rá egy papírra, amit akár kis pomponokkal is díszíthettek. Ennyi kreatív dologból rengeteg dekorációt lehet csinálni és közben remekül szórakozhattok. 

  A mintákat az alábbi linken tölthetitek le:
  http://tesco.hu/art/pdf/week-planner-Tesco-HU.pdf
  http://tesco.hu/art/pdf/week-planner-Tesco-HU_1.pdf

   

  Családi heti időbeosztás színező

  Néhány fontos tudnivaló:
  • A képek magas felbontással nyomtathatók
  • A mintákat bármilyen papírra nyomtathatjátok, de jobb vastagabb papírt használni, akkor sokkal szebben néznek ki
  • Minden időbeosztás A4-es méretű
  • A fájlok JPG. formátumban vannak elmentve

  Küldjétek el a mintákat családtagjaitoknak és barátaitoknak, hogy ők is kihasználhassák a rendszerezett időbeosztás előnyeit!

  Kellemes szórakozást kívánunk!