icon_search

    A nyár édes íze

    Új ízeket felfedezni jó. Kóstolja meg friss zöldségeinket és gyümölcseinket, hogy biztosan az kerüljön a kosarába, ami igazán ízlik Önnek.

    Érvényes: 21.10 - 8.6.2016

    1. Görögdinnye: A forró nyár gyümölcse! Likopint tartalmaz, ami miatt antioxidáns hatású. A gyümölcs sok vizet és ásványi anyagot tartalmaz, így nagyszerű frissítő. Alacsony energiatartalma miatt diétához kiváló.
    2. Fekete magszegény: Világos, piros húsa van és nagyon kevés mag van benne. Héjának színe a régi időkre emlékeztet. Ez a dinnye magasabb cukortartalmú, mint a hagyományos görögdinnye.
    3. Mini görögdinnye: Kisméretű és sűrűbb a hús textúrája, nem csak tárolása egyszerűbb, de tovább is fennmarad a frissessége.
    4. Sárga húsú görögdinnye:Húsa sárga színű és ízesebb, mint magvas variációi, ez egy édesebb görögdinnyefajta
    5. Mézharmat dinnye: Ahogy neve is sugallja, ez egy édesebb dinnyevariáció, héjának színe világossárga, húsa pedig fehér vagy halványsárga. Húsának textúrája puha, zsenge.
    6. Gália dinnye: Húsának színe halványzöld, kicsit pikáns íze van. Gyümölcslébe való gyümölcs.
    7. Kantalup dinnye: Tipikus és intenzív illata van. Narancssárga színű; textúrája puha és szaftos.
    8. Piel de Sapo:Zöld, érdes héja mellé kemény hús társul. Illata kevésbé intenzív. Édes és speciális ízű.