icon_search

  Üzletsor

   

   

   

   

  A jövő generációja számunkra ugyanolyan fontos, mint a vásárlók kényelme és választék iránti igénye. Éppen ezért a gyermekek és családtagjaik szükségleteit szem előtt tartva folyamatosan fejlesztjük gyermekbarát szolgáltatásainkat. Amíg a nagyok vásárolnak, a kicsik életkoruknak megfelelő játékokkal foglalhatják el magukat játszóházainkban, ahol – bizonyos áruházainkban - hozzáértő kollegák vigyáznak rájuk. Játszóházaink listáját ide kattintva érheti el.

  Az alábbi helyszíneken várjuk játszóházakkal vagy játékszigetekkel Önt és gyermekét:

   

  Balassagyarmat
  Balatonfüred
  Berettyóújfalu
  Békéscsaba
  Bicske
  Bonyhád
  Budaörs*
  Budapest, Bécsi út*
  Budapest, Garam utca

  Budapest, Pesterzsébet
  Budapest, Soroksári út
  Budapest, Váci út*

  Csepel

  Debrecen, Repülőtér Extra

  Dombóvár
  Dunakeszi-Fót

  Eger
  Érd
  Gyula

  Hajdúszoboszló
  Kecskemét, Talfája utca
  Kiskunfélegyháza

  Körmend
  Kőszeg
  Mohács
  Monor
  Nagyatád
  Nyíregyháza*
  Pécs, Kincses út
  Pécs Makay István u.
  Sárbogárd

  Sárvár*
  Szerencs
  Szeged*
  Szeged, Móraváros
  Szekszárd
  Tiszafüred
  Tököl
  Vecsés
  Zalaegerszeg*

  *A játszóházban gyermekfelügyelet is működik.

   

  A Tesco Üzletsoron mindig történik valami. Legyen szó családi-vagy sportnapról, húsvétról vagy karácsonyról, egy kiállításról vagy egy koncertről, a Tesco Üzletsoron a család minden tagja megtalálhatja kedvenc szórakozását. A hagyományos – és a gyermekek által nagyon kedvelt – programok mellett (mint például az arcfestés, a lufi bohóc vagy akár a kreatív sarok) járt már nálunk Tóth Gabi, Kállay-Saunders András, vagy Rubint Réka. Állandó vendégünk az ALMA Együttes, a gyermekek egyik legnagyobb kedvence. Az egész család szívesen vesz részt hűségprogramjainkhoz kapcsolódó roadshow-inkon is, ahol tematikus vagy ügyességi játékokban próbálhatja ki tehetségét a család minden tagja.
  Nálunk minden hétvégén történik valami, ahol a család minden tagját szeretettel várjuk! Nézze meg izgalmas programjainkat képekben is! A rendezvényeinken készült fotók megtekintéséhez kattintson ide!