icon_search

  Elérhetőség, kapcsolat

  TESCO Kapcsolati Iroda

  Aktuális hírek és információk
  Elhagyott Clubcard kártyája helyett szeretne új kártyát igényelni?
  Ne feledje, továbbra is használhatja a kártyához kapott kulcstartókat, de természetesen igényelhet új kártyát is.

  Amennyiben új kártyát szeretne igényelni, kérjük, az alábbi elérhetőségen töltse ki az adatlapot: http://tesco.hu/clubcard/elveszett-kartya
  Részletek ›
  Állás-karrier
  Kapcsolati irodánk állás ügyekben nem illetékes. Vállalatunk – a leendő munkatársai részére – létrehozott egy elektronikus jelentkezési oldalt, mely elérhető a www.tesco-karrier.hu/public/ oldalon. A meghirdetett állásokra történő jelentkezés, és az önéletrajzok beadása kizárólag ezen a felületen lehetséges.
  Részletek ›
  Adományok kérése
  Vállalatunk támogatási és szponzorációs stratégiája több olyan együttműködést magában foglal, melyek célja a rászorulók támogatása.
  Mivel vállalatunk Magyarországon működik, így magyarországi kezdeményezéseket, hazai célokat támogatunk. Nem támogatunk vallási, politikai vagy etnikai célokat, diszkriminatív programokat. Magánszemélyek kérelmeit nem áll módunkban teljesíteni.
  Részletek ›
  Hasznos információ
  Clubcarddal kapcsolatos ügyintézés esetén, fontos megadni a teljes, 18 számjegyből álló Clubcard kártyaszámot.

  Egyéb panasz esetén - a gördülékeny ügyintézés érdekében -, kérünk megadni minden információt (vásárlás helye, ideje, esethez tartozó dokumentációk, blokk, vagy jegyzőkönyv, stb), minden adatot, mely az ügy kivizsgálását elősegíti, illetve meggyorsítja.
  Részletek ›
  Tesco Pénzügyi Partner
  Tesco Pénzügyi Partner Pultok - 25 boltban, ahol minden áruhitel, pénzügyi termékünk elérhető


  Részletek ›
  Clubcard
  Amennyiben nem írták jóvá pontjait, nem kapta meg a pontösszesítő kimutatást, elvesztette Clubcard kártyáját, vagy bármilyen kérdése van, keresse bizalommal, ingyenesen hívható Clubcard információs vonalunkon ügyintézőinket: 06-80-222-333 / 4; 5 vagy 6-os mellék. Hívásaikat hétfőtől - péntekig 8-18 óra között fogadjuk.

  Szeretnénk tájékoztatni kedves vásárlóinkat, hogy az ügyintézéshez, mindenesetben szükséges a 18 számjegyből álló Clubcard szám megadása.

  Részletek ›
  PayPass fizetési eszköz
  A PayPass szolgáltatás minden Tesco áruházban elérhető és minden, a piacon lévő paypass kártyát elfogadunk
  Részletek ›
  Kuponok felhasználása
  Vállalatunk időről-időre többféle kedvezményre jogosító kuponnal kedveskedik vásárlóinknak. Gyakori probléma azonban, hogy a beváltásnál nem, vagy csak a fizetés után szeretnék érvényesíteni, melyre a pénztáros munkatársaknak már nincs lehetősége. Ezt a problémát megelőzendő, célszerű a fizetésnél először odaadni a kollégáknak a kupont, és csak ezután a többi fizetőeszközt (bankkártyát, készpénzt, utalványt).
  Részletek ›