Elérhetőség, kapcsolat

TESCO Kapcsolati Iroda

Aktuális hírek és információk
Black Friday hasznos tudnivalók
A Black Friday akció november 25. péntektől (reggel 06 órától) vasárnapig, illetve a készlet erejéig tart (kivéve a Ruházati osztályon, ahol már november 23-án elkezdődik az akció).

Részletek ›
Elhagyott Clubcard kártyája helyett szeretne új kártyát igényelni?
Ne feledje, továbbra is használhatja a kártyához kapott kulcstartókat, de természetesen igényelhet új kártyát is.

Amennyiben új kártyát szeretne igényelni, kérjük, az alábbi elérhetőségen töltse ki az adatlapot: http://tesco.hu/clubcard/elveszett-kartya
Részletek ›
Állás-karrier
Kapcsolati irodánk állás ügyekben nem illetékes. Vállalatunk – a leendő munkatársai részére – létrehozott egy elektronikus jelentkezési oldalt, mely elérhető a www.tesco-karrier.hu/public/ oldalon. A meghirdetett állásokra történő jelentkezés, és az önéletrajzok beadása kizárólag ezen a felületen lehetséges.
Részletek ›
Adományok kérése
Vállalatunk támogatási és szponzorációs stratégiája több olyan együttműködést magában foglal, melyek célja a rászorulók támogatása.
Mivel vállalatunk Magyarországon működik, így magyarországi kezdeményezéseket, hazai célokat támogatunk. Nem támogatunk vallási, politikai vagy etnikai célokat, diszkriminatív programokat. Magánszemélyek kérelmeit nem áll módunkban teljesíteni.
Részletek ›
Hasznos információ
Clubcarddal kapcsolatos ügyintézés esetén, fontos megadni a teljes, 18 számjegyből álló Clubcard kártyaszámot.

Egyéb panasz esetén - a gördülékeny ügyintézés érdekében -, kérünk megadni minden információt (vásárlás helye, ideje, esethez tartozó dokumentációk, blokk, vagy jegyzőkönyv, stb), minden adatot, mely az ügy kivizsgálását elősegíti, illetve meggyorsítja.
Részletek ›
Tesco Pénzügyi Partner
Tesco Pénzügyi Partner Pultok - 25 boltban, ahol minden áruhitel, pénzügyi termékünk elérhető


Részletek ›
Clubcard
Amennyiben nem írták jóvá pontjait, nem kapta meg a pontösszesítő kimutatást, elvesztette Clubcard kártyáját, vagy bármilyen kérdése van, keresse bizalommal, ingyenesen hívható Clubcard információs vonalunkon ügyintézőinket: 06-80-222-333 / 4; 5 vagy 6-os mellék. Hívásaikat hétfőtől - péntekig 8-18 óra között fogadjuk.

Szeretnénk tájékoztatni kedves vásárlóinkat, hogy az ügyintézéshez, mindenesetben szükséges a 18 számjegyből álló Clubcard szám megadása.

Részletek ›
Gyermekvédelmi Erzsébet utalvány
2012. november 19-től, a Tesco áruházakban elfogadható utalványok köre bővül a Gyermekvédelmi Erzsébet utalványok elfogadásával!
Részletek ›
PayPass fizetési eszköz
A PayPass szolgáltatás minden Tesco áruházban elérhető és minden, a piacon lévő paypass kártyát elfogadunk
Részletek ›
Kuponok felhasználása
Vállalatunk időről-időre többféle kedvezményre jogosító kuponnal kedveskedik vásárlóinknak. Gyakori probléma azonban, hogy a beváltásnál nem, vagy csak a fizetés után szeretnék érvényesíteni, melyre a pénztáros munkatársaknak már nincs lehetősége. Ezt a problémát megelőzendő, célszerű a fizetésnél először odaadni a kollégáknak a kupont, és csak ezután a többi fizetőeszközt (bankkártyát, készpénzt, utalványt).
Részletek ›